Absurdně úžasný test osobnosti

Doba je složitá, lidé jsou různé (jak údajně pravil jeden z reportérů TV Nova – tuhle urban legend jsem ale líné ověřit) a čert aby se v tom vyznal. Proto naše redakce vyslyšela nářky obou věrných čtenářů  a ve spolupráci s prestižními ústavy vytvořila sofistikovaný nástroj k odhalení různých skrytých lidských vlastností. P. T. čtenářstvo má nyní jedinečnou, po určitou dobu bezplatnou možnost prozkoumat své nitro.

Unikátnost této převratné metody spočívá ve volbě správné odpovědi k jediné, přepečlivě formulované otázce. Potřebujete jen jeden list běleného kancelářského papíru (o gramáži cca 80 g/m2) a obyčejnou tužku č. 2.

Než přistoupíte k vypracování testu, dobře si rozmyslete, jestli vůbec unesete to, co se o sobě dovíte.

OK, nádech, výdech, hluboký nádech a nedýchat!

„Jste silná žena?“

a) ANO

b) NE

Svou odpověď si poznačte na papír a můžete vydechnout.

Vyhodnocení: Pokud jste alespoň jednou odpověděli kladně, jste silná žena. Nebo divný muž, v tom případě okamžitě vypadněte!

V některém z příštích článků se budeme věnovat odhalování příznaků homosexuality nebo sklonům ke slonům (laciný rým, já vím, ale kdo potřebuje koni, když má sloni!).

~ od protiva on 26/08/2012.

Jedna odpověď to “Absurdně úžasný test osobnosti”

  1. .. a pokud výsledek testu neodpovídá – (Vašim představám) – zkontrolujte nejdříve správnost bělení a gramáže použitého papíru, volbu tužky .. ááá – zkuste znova :-)

Napsat komentář