Blog roku 2009

Na radu své terapeutky jsem se zavázal postovat nejvýše jedenkrát za pracovní den. Po konzultaci se svým rabínem jsem to upravil na publikování jednou denně. Můj právní zátupce tvrdí, že i když občas napíšu dva články za den, neztratím tvář. Čert se v tom vyznej :)

Na webu emag.cz probíhá soutěž o Blog roku 2009 svým druhým kolem. Nominace si můžete prohlédnout třeba tady, ale rovnou vás upozorňuju, že jeden ze soutěžících se po zuřivé nominační kampani rozhodl ustoupit mladším a ošklivějším. Prý „…stejně vím, že Real Life je na špičce a nepotřebuje být podporován ještě takovouto soutěží…“ (Patri(c)k Vogl (c), Blog roku 2009 – dejte šanci ostatním, 19. 1. 2009 v 00:54 hod.).

S vědomím toho, že jsem v souladu s JEHO přáním hlasoval pro carnera (což tímto zdvořile doporučuji i vám), se mi bude zbytek týdne žít dobře ;) A protože nejsem žádný krkoun, zaregistrujte se na stránkách emag.cz a pak hlasujte v souladu s JEHO pokyny :D

Je krásné žít na světě, kde v různých anketách a soutěžích lidé (jako Mgr. H.) usilují o (ne-)zvolení a svůj případný (ne-)úspěch předem označují za důkladně vykalkulovaný výsledek vlastního snažení. A věděli jste, že když budete hlasovat pro Patri(c)ka a on se umístí a dostane cenu, že se s vámi rozdělí? Že nevěříte? Tak to klidně věřte, veřejný příslib osoby zcela svéprávné (sic!) a k právním úkonům způsobilé je vymahatelný i soudně ;) Na rozdíl od výhry, které se výherce (tedy Patri(c)k a někdo na druhém a třetím místě) domáhat podle uveřejněných pravidel nemůže.

Joj, taky bych chtěl žít obklopen samými horšími, méně úspěšnými, nicotnějšími a slabšími lidmi. Ale do Plzně se kvůli tomu stěhovat nehodlám :D

 

Líbilo? Tak kurňa linkuj! :)  linkuj.cz

~ od protiva on 19/01/2009.

5 komentářů to “Blog roku 2009”

  1. Možná Patrik odešel kvůli tomu, že je čestný a nefér výhra by ho netěšila.

    http://twitter.com/Gekon/status/1130995203

    BTW nechtěl bys něco udělat s velikostí písma v komentech? Je to strašně, strašně malý. FF 2.0.0.5, W7

  2. @Gekon: Jo, Patrik je svojí poctivostí a gentlemanstvím pověstnej :D
    Bohužel s velikostí čehokoliv na blogu můžu něco udělat jen změnou šablony nebo u wordpressu zakoupit možnost úprav CSS, ale jsi druhej člověk, co si na to nahlas stěžuje, asi s tím teda něco udělám ;)

  3. Gekon: Čestný člověk s urážlivým plátkem. To opravdu zapadá do sebe.

  4. Pominu patrika, to písmo v komentech je pro nás postarší osoby fakt nějaký malý.

    • @NoThx: Zkusím změnit šablonu nebo koupím pár kreditů a upravím tu stávající, uvidím, ale asi to vážně budu muset vyřešit :)

Napsat komentář